07-05-10

Eendeborst met Krieksaus (de 08/06/2010 om 19h.)

Zalm met honingsaus

(of sausen door saturatie)

Eendeborst met krieksaus

(Hoe en warom een vlees zo bakken)

+ (wat is een saus ?)

Saballion van melk

(hoe werkt een ei om te binden)

40€

Kookschool Brussel

Wij lenen u een schort.

13:25 Gepost door Coq Cooking in Agenda | Permalink | Commentaren (0) | Tags: yves |  Facebook |

Aanvaard de keuken anders !!!

Stop met recetten te volgen

Ontdek de logika van de keuken en denk als een chef… door het begrip van wat u doet !

En creer je eigen recetten met de produkten van de markt.

Het kan goed !

Het kan lekker !

Het kan gezond !

…en vlug !

BXL_3625

12:06 Gepost door Coq Cooking | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brussel, coq cookink, keuken anders |  Facebook |